SPECIJALITETI COCTAIL BARA CRUISE

ČILI BIFTEK L/XL (komadići bifteka sa povrćem u blago ljutom sosu) – 730/1250
PUNJENO PILEĆE BELO MESO, ROLOVAN PANČETOM SA GORGONZOLA SOSOM (pileći file, pančeta, pršuta, dimljeni sir, neutralna pavlaka, gorgonzola, krompir) – 850
TRIESTE PILETINA (pileće belo meso, rukola, pršuta, mocarela, krompir, paradajz, masline) – 870<
INDONEŽANSKA PILETINA (hrskavi pileći batak i karabatak iz marinade sa kari rižotom) – 840
ĆURETINA U MLINCIMA L/XL (ćureći file, gorgonzola, kisela pavlaka, mlinci, neutralna pavlaka) – 690/1050
ĆUREĆI FILE SA PRŠUTOM I DIMLJENIM SIROM U PARADAJZ SOSU ILI SOSU OD BELOG VINA (ćureći file, pršuta, dimljeni sir, paradajz, bosiljak/belo vino, puter, neutralna pavlaka) – 930
ĆUREĆA KORPICA (ćureći file, povrće*, neutralna pavlaka) – 750
AZIJSKI TANJIR (pirinač, sezonsko povrće*, Teriyaki sos) – 510
AZIJSKI TANJIR SA PILETINOM (pirinač, povrće*, pileće belo meso, Teriyaki sos) – 620
AZIJSKI TANJIR SA BIFTEKOM (pirinač, povrće*, biftek, Teriyaki sos) – 730
BIFTEK (270g) – 1250
PILEĆI FILE NA ŽARU (250g) – 400
ĆUREĆI FILE NA ŽARU (250g) – 600

RIBA

LOSOS STEK (losos, grilovano povrće*, masline) – 1210
TUNA STEK (tuna, grilovano povrće*, masline) – 1310
DIMLJENA PASTRMKA NA GRILU SA LIMETA SOSOM (dimljena pastrmka, limeta, belo vino, neutralna pavlaka, grilovano povrće*) – 900
GRILOVANA HOBOTNICA (hobotnica, puter, grilovano povrće*, masline, belo vino, beli luk) – 1350
GRILLOVANI FILE BRANCINA (fileti brancina, grilovano povrće*, masline, belo vino, beli luk) – 1150
GRILOVANI FILE ORADE (fileti orade, grilovano povrće*, masline, belo vino, beli luk) – 1150

SOSEVI PO IZBORU
Dižon sos – 100
Sos sa vrganjima – 100
Gorgonzola sos – 100
Sos sa brusnicama – 100
Sos od zelenog bibera – 100
Sos sa puterom od bundeve – 100
Pesto Đenoveze sos – 100
Čili sos – 100
Sos sa puterom od tartufa – 250
Konjak sos – 150
Sos od belog vina – 100

PRILOZI
Pomfrit – 180
Začinjene kriške krompira – 180
Krompir ‘Noiset’v – 200
Mladi krompir – 200
Grilovano povrće – 200
Pirinač – 95

SALATE
SEZONSKA SALATA – 260
SRPSKA SALATA (paradajz, krastavac, paprika) – 260
ŠOPSKA SALATA (paradajz, krastavac, paprika, crveni luk, feta sir) – 310
MIKS ZELENIH SALATA SA ČERI PARADAJZOM (miks zelenih salta, čeri paradajz, maslinovo ulje, balzamiko sirće) – 310
RUKOLA SALATA SA ČERI PARADAJZOM I PINJOLAMA (rukola salata, pinjole, čeri paradajz, maslinovo ulje, balzamiko sirće) – 360

*NAPOMENA
Povrće – tikvice, paprika, plavi patlidžan, crveni luk, šargarepa, brokoli, karfiol, šampinjoni