PREDJELA

PLATO SIREVA (ementaler, mocarela, gorgonzola, parmezan, kozji sir) – 740
CRUISE PLATO (goveđi pršut, njeguški pršut, kulen, ementaler, kozji sir, masline) – 740
ROLOVANE TIKVICE SA PRŠUTOM I KOZJIM SIROM (tikvice, pršut, kozji sir) – 440
BRUSKETI SA PRŠUTOM (tost, pršuta, paradajz) – 610
BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM (tost, dimljeni losos, paradajz) – 750
BRUSKETI SA SIROM (tost, paradajz, sir) – 550
KARPAĆO OD BIFTEKA (biftek, parmezan, tost, puter, dresing, rukola) – 870

*Za posnu varijantu jela obratite se Vašem konobaru. A može i za poneti…

TOPLA PREDJELA

GRILOVANO SEZONSKO POVRĆE (pečurke, tikvice, paprika, plavi patlidžan, crni luk, celer, susam) – 390
RIŽOTO OD INTEGRALNOG PIRINČA SA POVRĆEM (integralni pirinač, povrće, kukuruz, grašak, badem) – 460
RIŽOTO SA VRGANJIMA (pirinač, crni luk, vrganji) – 580
PILETINA U LISTOVIMA AJZBERGA (ajzberg salata, maslinovo ulje, pileće belo meso, šampinjoni, začini, badem) – 660
TORTILJA SA PILETINOM U ČILI SOSU (tortilja, pileće belo meso, crni luk, slanina, paprika, ljuta paprika, paradajz pelat, salatni pasulj, kukuruz, mexico sps) – 590